WELKOM OP MIJN WEBSITE

Als mama van drie kleine kindjes mag ik elke dag ervaren hoe snel de tijd voorbij vliegt. De leuke en soms ook minder leuke momenten volgen kort na elkaar en lijken razendsnel te vervagen. Ik besef maar al te goed hoe belangrijk het is om in de chaos even te kunnen stilstaan, en te beseffen hoeveel moois je bezit. Foto's maken dat voor mij mogelijk en dat wil ik jou ook geven. Een mooie herinnering om op terug te blikken. 

Met mijn fotografie focus ik op de bijzondere momenten rondom nieuw leven en familie:
zwangerschap, ziekenhuisgeboorte,newborn,gezin en familie.

Benieuwd?
Neem zeker een kijkje in mijn 
portfolio.

Spreekt mijn stijl jou aan en wil je mij voor een andere reportage boeken (doopfeest, babyborrel,...)?
Neem dan evencontact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


ONTDEK ALLE REPORTAGES

KLANTEN AAN HET WOORD

  Tine heeft zowel onze zwangerschapsfotoshoot op 39 weken als onze newborn fotoshoot gedaan. Ze is een vriendelijke vrouw die zeer professioneel te werk gaat: Tine straalt rust uit, iets wat je echt deugd doet rond die periode. Ze besteedde telkens ruimschoots voldoende tijd aan ons en ze had ook veel begrip voor de vele onderbrekingen. Van beide opleveringen waren wij ontzettend tevreden! Tine wist zowel de natuur als de ontspannen huiselijke sfeer die we graag wouden, perfect vast te leggen. De foto's zijn zo mooi dat we ze tentoon hebben gesteld tijdens onze babyborrel. Vrienden en familie waren vol lof over de kwaliteit. Wij hebben echt genoten van beide shoots en zullen in de toekomst zeker nog eens van haar diensten gebruik maken!

  Nell, mama van Victor

  Tine heeft van mij en mijn familie een zwangerschapsshoot gedaan en achteraf ook een newborn shoot. Beide shoots waren zeer leuk om te doen, sfeer was relax, Tine stelde iedereen op zijn gemak en nam echt haar tijd. Van het resultaat zijn we super tevreden! Het zijn prachtige foto’s geworden. Heel mooie herinneringen aan deze speciale momenten! Zeer blij dat we deze nu hebben. Dankjewel Tine!

  Katrien, mama van Thomas en Janne

  De fotoshoots waren elke keer een unieke ervaring waar ik erg van genoot. Tine nam steeds de nodige tijd. Ze had leuke en mooie ideeen, maar hield ook rekening met eigen inbreng en wensen. Tijdens de newborn shoot van ons zoontje had hij net een huildag. Tine wist hier heel goed mee om te gaan. Ze nam de tijd en bleef rustig. Met als resultaat, net zoals de vorige shoots, prachtige, spontane en eerlijke foto’s.

  Sabine, mama van Nore en Lucas

EEN BLIK OP MIJN INSTAGRAM