ZWANGERSCHAP

Reportage Zwangerschap
Voor een zwangerschapsreportage neem ik je mee naar een mooie locatie in de natuur. We spreken we af bij het opkomen of voor het ondergaan van de zon 
om dit uniek moment vast te leggen. Ook broertjes of zusjes zijn welkom!


GEBOORTE

Tijdens een geboortereportage breng ik het volledige geboorteproces in beeld (van arbeid tot de eerste uren na de bevalling). Ik ben onopvallend aanwezig met respect voor het personeel en het welzijn van de baby. De gebeurtenissen worden vastgelegd zoals ze zich voordoen. Ik geef extra aandacht aan emoties en sfeer zodat jullie als ouders dit unieke moment via de foto’s kunnen herbeleven. Heb je graag meer informatie hierover. Neem gerust contact op.


ZIEKENHUIS

Fresh 48

Tijdens een kraamreportage of fresh 48, maak ik foto’s van de eerste bijzondere momenten met je kindje. Deze reportage vindt plaats in het ziekenhuis of bij je thuis (bij een thuisbevalling) en uiterlijk 48 uur na de geboorte van je kindje.

Wil je een fresh 48 reportage? Neem even contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Neonatologie

Verblijven jij en je kindje door omstandigheden iets langer in het ziekenhuis en wil je toch graag foto’s van die eerste dagen, weken,... als nieuw gezin? Dat kan! Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.


NEWBORN

De eerste weken met je baby zijn zo speciaal, zo intens en soms ook heel hectisch. Ik geloof dat baby’s het liefst zo dicht mogelijk bij mama of papa willen zijn. Of is het mama of papa die het liefst zo dicht mogelijk bij hun pasgeboren baby willen zijn?

We plannen de reportage bij je thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving en volgen het tempo van jouw kleine wonder. Er is geen haast en voldoende ruimte voor een voedings- of troostmoment. Er wordt ook rekening gehouden met broertjes of zusjes, die zeker niet mogen ontbreken tijdens deze reportage.


GEZIN EN FAMILIE

Zwangerschap

Samen met je gezin of familie gaan we naar een mooie locatie in de natuur waar we jullie verhaal in beeld brengen.